Mini Munk er totalleverandør af gymnastik og dansetøj. Vi klæder dig på til træning og opvisning uanset alder.

Hos Mini Munk designer vi hvert år en ny kollektion. I kan vælge modeller fra denne eller selv være med til at designe jeres eget opvisningstøj. I tæt samarbejde med Mini Munk udvikler vi sammen den model i ønsker jer, der skal bestilles min. 20 stk af hver model der specialudvikles. 

I en design proces vil vi sende en tegning til jer som det første, og muligvis en prøve(dette aftales individuelt). Herefter udvikles str prøver til jeres gymnaster så vi er sikre på vi er enige om slutproduktet og alle får en dragt der passer dem.

 

Hos Mini Munk har vi stor erfaring i metervarer, design, farver og mønstre og vi er klar med rådgivning så i får det helt rette for jer.

Så er du en efterskole, et foreningshold, en højskole eller andet så kontakt os for at få et tilbud på din drømmedragt.

 

 

Hvis i vælger en model fra vores kollektion kan i ALTID skifte farve udfra de farvekort vi har i kan låne, dette er uden meromkostning (dette gælder aldrig børnekollektionenen eller nedsatte varer). Der kan også skiftes metervarer (dette kan være forbundet med en merpris hvis den valgte metervare koster mere end den viste - spørg os vi har svaret :-))

 

Kontakt os 

Du kan til enhver tid booke en præsentation med Mini Munk. Mødet er helt uforpligtende og koster ikke noget.

Vi kommer meget gerne ud til jer i foreningen ex. til et instruktørmøde og viser den nyeste kollektion.

Du er også meget velkommen til at aftale et møde hos os i Roskilde hvor du også vil kunne se alle metervarer og et større udvalg af modeller. 

Ring eller skriv til os for at booke et møde 

tlf. 22301055

Kismet@mini-munk.dk

Produktion

Mini Munk bruger en lille systue i Polen som kun syr for os, dette giver stor fleksibilitet når produktionen er igang og mange ønsker dragter samtidig.

Det er en lang proces at designe, sy og udvikle tøj og der er derfor også en forventet produktionstid på 8 uger fra i lægger ordren til dit tøj er hjemme. Men spørg os om den præcise tid da dette kan variere afhængig af sæson og travlhed på systuen.

Vi bestiller stortset alle vores metervarer fra Italien og UK. 

Skulle du have spørgsmål til de forskellige metervarers tekniske egenskaber er du altid velkommen til at kontakte os for mere information

Til Børne kollektionen bestiller vi udelukkende bomuld/elastan som er økotex certificeret for at passe både på miljøet og vores børn.

Har du set vores lille tegneserie om hvordan en MINI MUNK dragt blliver til fra start til slut - ellers klik her: http://www.mini-munk.dk/tegneserie/