Bestillingsprocedure

 

Step 1 - Design

Find det design du godt kan lide her på hjemmesiden eller i vores katalog. Har du ændringer til det valgte så sende os en mail med beskrivelse af ændring, så sender vi en tegning af din ændring retur samt en pris på den nye dragt. Design af ny dragt er gratis ved bestilling af mindst 20 stk. Hvis nyudvikling ikke ender med en bestilling vil der komme et tillæg på udvikling af nyt design til jeres forening. Hvis der ønskes fysiske prøver aftaler vi en pris for dette da det afhænger af detaljegrad på dragten.

HUSK du kan altid ændre farve på den model du har udset dig - det er GRATIS så længe det er samme metervarer du vælger. (Farveskift gælder ikke vores børnekollektion)

Vi sender gerne farvekort til jer så i kan se i får den rette farve

 

Step 2 - Prøvekasse

Bestil prøvesæt af den ønskede dragt på kismet@mini-munk.dk, HUSK at skrive om du ønsker et farvekort med i kassen, og hvilken alder dine gymnaster har så vi ved hvilke str du har brug for at låne. Der kan være kø på nogle prøvesæt så bestil gerne i god tid så giver vi besked så snart de sendes afsted til dig.

 

Step 3 - Retur af prøvekasse

Når du modtager prøvesæt har du det som udgangspunkt til 2 træninger,da vi godt ved der altid lige mangler et par gymnaster - HUSK at sende tilbage på den dato der er nævnt på udlånssedlen da andre venter på at låne dragterne efter dig.

Vi betaler fragt til dig, du eller din forening står selv for retur fragt til os - i kan bestille en GLS Label på vores hjemmeside http://www.mini-munk.dk/kvalitets-gymnastiktoej-til-boern-i-flotte-farver-og-print/69-opret-returlabel/http://www.mini-munk.dk/kvalitets-gymnastiktoej-til-boern-i-flotte-farver-og-print/69-opret-returlabel/http://www.mini-munk.dk/kvalitets-gymnastiktoej-til-boern-i-flotte-farver-og-print/69-opret-returlabel/ eller selv vælge hvem i ønsker at sende med.

Prøverne sendes til : Mini Munk, Helligkorsvej 75, 4000 Roskilde

 

Step 4 - Endelig ordre

Send den endelige ordre på mail til : kismet@mini-munk.dk. Det kan være på mail eller i dit eget regneark.

Husk at skrive på hvis nogle gymnaster ønsker ekstra længder på ærmer, ben eller i kropslængde - hver tilretning koster 30 dkk

 

Step 5 - Ordrebekræftelse

Når vi har modtaget ordren sender vi hurtigst muligt en ordrebekræftelse til jer med antal og priser, samt en tegning af den valgte dragt i de valgte farver - Vi sætter først ordren igang på systuen når vi har en endelig godkendelse fra jer på begge dele - så send den gerne hurtigt af hensyn til leveringstiden.

 

Step 6 - Levering

Når vi sender jeres ordre afsted sender vi altid en mail til jer så i ved de nye dragter er på vej. I får ligeledes en besked fra GLS når pakken kan hentes i jeres pakke udlevering. Som forening betaler man fragt efter antal kasser og vægt.

Vi mailer samtidig faktura til jeres forening eller jer som gymnaster - i har altid 8 dages betalingsfrist.

Når i modtager tøjet så tæl det gerne op og se efter at alt er korrekt og som aftalt.

Skulle der mod forventning være uoverenstemmelser med ordrebekræftelse og levering, kontakter du Mini Munk hurtigst muligt på kismet@mini-munk.dk eller 22301055. Så finder vi sammen en løsning.